ebringakolcsonzo.hu elérhetőségek

Gyakran ismételt kérdések

Gyakran ismételt kérdések

A legfőbb különbség, hogy az elektromos rásegítésnek köszönhetően sokkal könnyebbé teszi tekerést. Ami egy hosszabb túra során hatalmas segítséget jelent, több idő marad a természet megcsodálására, nagyobb sikerélményt nyújt.

16 éves kortól ajánlott, kiskorú személy csak szülői, nagykorú felügyelettel veheti bérbe, a termékeinket.

A termék kölcsönzésének feltétele, hogy nagykorú személy legyen a bérbevevő. Mivel nem kérünk kauciót, ezért fokozott figyelmet kell szentelni a termék megfelelő, helyes használatára illetve megóvásásra.

A kerékpárt, vagy rollert kíméletesen, rendeltetésszerűen kell használni, és fokozattan kell figyelni az akkumlátor használatára. Ebike-ok esetében nem szabad teljesen lemeríteni az akksi, mivel hosszú távon ez károsítja az élettartamát. Épp ezért biztosítunk töltőt.

A használat során a KRESZ szabályainak megfelelően kell közlekedni, illetve a megfelelő gondossággal zárja le, és tárolja a bérlési idő alatt rollerjeinket, ebikejainkat.

A bérbevételkor a Bérbevevő saját felelősségére veszi ki a rollert vagy e-bike-ot.
Meghibásodás esetén telefonon mindenképpen jelezni kell a problémát.

A kölcsönzéshez biztosítunk bukósisakot, láthatósági mellényt, akkumátor töltőt, illetve bicikli zárat is. Igény szerint gyermekülés, és biciklicsomagtartó is rendelkezésre áll. Esegway erollerjeinkhez igény esetén távirányítót is biztosítunk.

E-bikejaink és e-rollerjeink kifogástalan állapotban, folyamatosan szervizelve adjuk bérbe, számunkra fontos a minőség. Ami nem egyenesen arányosak áraink, mert szeretnék mindenki számára elérhetővé tenni, és az árainkat a piaci viszonylathoz képest mindig alacsony tartjuk.

A rendszeres visszatérők számára 10%-os kedvezményt biztosítunk, illetve egyéni személyre szabott ajánlatot is kérhetnek tőlünk.

Folyamatosan dolgozunk már a rendszeren, melyben a törzsbérlőinket extrákkal illetve egyéni kedvezményekkel honoroáljuk.

Egyszerre 10 főt tudunk kiszolgálni, hétvégi bérléshez mindenképpen szükségünk van előzetes egyeztetésre, mivel a hétvégi időszak számunkra is a erősebb időszak.

Jelenleg nem tudunk házhozszállítást vállalni.

Természetesen az általunk összegyűjtött tapasztaltainkat meg tudjuk osztani, ha valaki e-bike-ot vagy e-rollert szeretne vásárolni.
Üzletünkben hamarosan viszonteladóként e-rollerek forgalmazásával is fogunk foglalkozni.

Minden esetben nagykorú személy bérelhet Nálunk, de ez nem zárja ki, hogy Gyermeke számára béreljen. Természetesen a minimum 16 éves korhatárt, illetve minimum 150 cm alsó magasság határt mindenképp figyelembe kell venni.

Ebike-jaink esetében legkisebb kerékpárjaink 150 cm magasság ajánlott. Ezek az S-es ebikejaink.
Erollerjainket tekintve Esegway rollerjeink 16 éves kortól ajánlottak. 500 W-os motorjait tekintve fokozott figyelemmel kell használni.

Xiaomi rollerjeinknél szintén 16 éves kor a minimum ajánlott korhatár.

Professzionális háttér

Termékeinket folyamatosan szervizeljük.

Törzsvásárlói kedvezmény

Visszatérő vendégeinknek 10% kedvezményt biztosítunk.

Csoportokra hangolva

Egyszerre akár 10 főt is ki tudunk szolgálni.

Ingyenes szaktanácsadás

A bérelt kerékpár mellé ingyenes szaktanácsadást biztosítunk.

Bemutatóterem Sopron

Bérlés előtt személyesen ki lehet próbálni a termékeket.

Kiegészítők széles választéka

Igény esetén gyerekülést és csomagtartót is biztosítunk.